Huonekasvit, puutarha. kokkailu

torstai 9. huhtikuuta 2015

Kodin ensimmäiset kukkijat

Ihmeköynnös

Soilikki

Runkoruusu

Kohtaloköynnös

Aavikkoruusu


Aavikkoruusu nupuilla



Oleanteri 16.4.2015

Verenpisara (Fucsia)

6 kommenttia:

  1. Hei taas! On sinulla paljon kukkivia kukkia. (Minulla on pääosin niitä "vihreitä" - viikunoita,amppelikasveja, kaktuksia ym.)
    Ja aavikkoruusukin noin upeana, kaunista.
    Keväiset työt on kovassa vauhdissa, tämä vaan vie joka kevät mukanaan, vaikka joskus loppukesällä tuntuu että pitikö nämä kaikki kylvää kasteltavaksi ja hoidettavaksi :D
    Oletko laittanut auringonkukkia? Niitä ja paljon muuta mulla työn alla :-).
    Mukavaa viikonloppua, kirjoitellaan.
    Ellu

    VastaaPoista
  2. Heips! Pari ihanan lämmintä touhupäivää takana, aurinkoakin saatu kasvoille. Sama juttu, minullakin vihreitä aina ollut,mutta nyt viimeiset 2v.innostuin kukkivista =) Olen kyllä kerran kokeillut auringonkukkia (punaisia)mutta ei niistä kasvanut kunnollisia. Mutta voisin kokeilla nyt keväällä,kasvimaalle ripotella siemeniä. Kerro mitä olet ostanut hedelmäkaupasta? =)

    VastaaPoista
  3. Täällä viimeiset lumikasat hupenee ihan silmissä, eipä sitä tänä talvena kyllä niin paljon tullutkaan. Lumikellot ja krookukset pilkistelee! Jos sulla suinkin löytyy tilaa niin laita ihmeessä auringonkukkaa, olen esikasvattanut tähän aikaan keväästä jo vuosia. Varsinkin isoauringonkukka on ilo silmälle, pienemmätkin tietysti :-). Hedelmäkaupan antimia tällä kertaa oli kiiwi, taateli ja (taas) avokado.
    Ellu

    VastaaPoista
  4. Vau! Kiiwi on kivan näköinen köynnös, peukut kasvatukseen!
    Oletko kekeillut mangoa? Itse voisin yrittää vielä kerran sitä mangoa =)
    Ja miten sinun avokado jaksaa kasvaa, onko jo herännyt talvilevosta?

    VastaaPoista
  5. Mangoakin on kokeiltu, uutta täytynee yrittää ;-) Avokadot voi hyvin, nuorimmat tosin lähes vailla lehtiä. Toivossa eletään!
    Ellu

    VastaaPoista